7. ImunOcube elimină
BACTERII, VIRUȘI și PARAZIȚI

Animale de companie sunt iubite, răsfățate și privite ca adevărați membri ai familiei. Prezența lor sub același acoperiș cu oamenii, nu vine însă fără riscuri pentru sănătate.

Zgârieturile

Micile răni provocate de câini sau pisici pot duce la roșeață, febră, umflături ale ganglionilor și dureri de cap.

Salmonella

Excrementele micilor reptile de acvariu și mâncarea uscată cu care hrănim pisicile sau câinii pot fi infestate cu Salmonella, bacterie ce colonizează ușor intestinul subțire.

Obiecte infestate

Bolurile din care beau câinii și pisicile sunt adesea cuiburi de bacterii și virusuri. Nu lăsați copiii mici să se joace în jurul lor.

Loțiunile și zgărzile anti-purici

Sunt îmbibate de insecticide puternice, și pot fi adevărate otrăvuri pentru membrii familiei sau pentru celelalte viețuitoare.

Paraziții

Anchilostomii, limbricii sau toxoplasma se dezvoltă în excrementele animalelor și trec cu mare ușurință din urmele invizibile de pe pardoseală pe pielea umană și în interiorul organismului, unde colonizează. În unele cazuri, pot pune în pericol viața fătului încă din burta mamei.

Firele de blană

Îmbibat în mod natural cu grăsime, firul de păr atrage cu ușurință un strat permanent de floră microbiană, care trece cu ușurință în așternuturi, pături sau haine.

Resturile de excremente

Rămân pe blană, pe labe, între gheare, pe bot și în salivă și dezvoltă cuiburi de bacterii, care se transferă în covoare și canapele.

Alergeni

În penajul insuficient oxigenat al păsărilor captive, se dezvoltă adesea floră patogenă și alergenă.

Dacă aveți animale de companie în casă, trebuie obligatoriu să utilizați un aparat de purificare microbiologică. ImunOcube asigură distrugerea în proporție de 99% a bacteriilor și virusurilor patogene din aer, din apă și de pe diferite suprafețe.

Animalele de companie sunt purtătoare de bacterii, viruşi, paraziţi şi ciuperci care se transmit uşor oamenilor.

Oamenii se îmbolnăvesc când sunt muşcaţi, zgâriaţi sau când are loc contact cu excrementele, saliva, blana şi resturile de piele ale animalelor.

Bolile de la animale pot afecta şi oamenii perfect sănătoşi, dar devin extrem de periculoasele în cazul copiilor mici, a bebeluşilor, a femeilor însărcinate al căror sistem imunitar este slăbit.

 

Infecţiile pe care le transmit animalele de companie

Câinii şi pisicile

Infecţia Campylobacter

Este transmisă de animalele de casă purtătoare ale bacteriei Campylobacter jejuni, care provoacă la oameni diaree, dureri abdominale şi febră. Copiii care sunt infectaţi cu campylobacter se tratează numai cu antibiotice.

Boala zgârieturii de pisică

Poate infecta cu bacteria Bartonella henselae o persoană care este muşcată sau zgâriată. Apar umflături şi se imflamează nodulii limfatici, se instalează febra, durerile de cap şi oboseala.

Rabia sau turbarea

Este o boală gravă cauzată de un virus care pătrunde în corpul omului prin intermediul unei muscături sau prin contaminarea unei răni cu saliva unui animal de casă purtător de virus.

Tifosul exantematic

Este purtat de căpuşele infectate de bacteria Rickettsia care provoacă febră ridicată, frisoane, dureri musculare, dureri de cap.

Infecţia Pecinginea

Este o infecţie a pielii cauzată de mai multe tipuri de ciuperci aflate pe pielea a animalelor de companie. Copiii pot face pecingine prin atingerea animalelor infectate cum sunt câinii şi pisicile.

Toxocarioza

Este o boala cauzată de viermele inelat parazit denumit Toxocara care trăieşte în intestinele câinilor şi ale pisicilor. Ouăle viermilor există în excrementele câinilor şi ale pisicilor, contaminând solul în care se joacă copiii. Dacă larvele din intestine ajung prin sânge la ochi, se poate pierde definitiv vederea.

Toxoplasmoza

Poate fi contractată după contactul cu parazitul aflat în excrementele de pisică. La femeile însărcinate, toxoplasmoza poate duce la pierderea sarcinii, naştere prematură, boli grave şi orbire la nou-născuţi.

Păsările

Păsările crescute ca animale de companie în colivie pot transmite următoarele boli:

Criptococoza

Este o boală provocată de ciuperci, contractată când cineva inhalează microorganisme aflate în excrementele de pasăre şi poate cauza pneumonie sau meningită.

Psitacoza

Febra papagalilor este o boala bacteriană care apare de la excrementele păsărilor infectate sau praful din coliviile pasărilor. Boala este gravă şi se tratează numai cu antibiotice.

Reptilele

Salmoneloza

Reptilele, precum şopârlele, şerpii şi broaştele ţestoase, răspândesc salmoneloza. Prin atingerea pielii de reptilă sau a terariului, infecţia se transmite uşor la om. Copiii mici riscă să fie afectaţi chiar de meningită şi septicemie.

Rozătoarele şi peştii de acvariu

Coriomeningita limfocitică

Oamenii pot contracta virusul coriomeningitei limfocitice inhalând particule de urină, excremente sau salivă de la şoareci şi hamsteri. Ca şi toxoplasmoza, LCM poate fi transmisă de la mama infectată la fetuş.

Cum putem evita aceste riscuri?

Pentru a exclude complet riscurile de îmbolnăvire de la animale de companie, se recomandă purificarea moleculară al aerului cu ajutorul sistemului ImunOcube.

Aceasta soluţie este cu adevarat eficientă, deoarece distruge şi elimină complet bacterii, viruşi, paraziţi, chiar şi cele existente în aer, covoare, pe corpul sau blana animalului.

Contact

0722 000 000 / 0761 000 000

0742 000 000 / 0341 000 000

contact@imunocube.com

office@imunocube.com

Copyright © 2017. MAXLOER GLOBAL. All rights reserved